Bine ați venit!
RON
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RSD
  • TRY
Categorii

0

Categorii

Găseşte Produse după

Preț

680Lei - 13613Lei
Prima paginăProducători

Vents

Filtre
Vents

Vents

Vents este o companie cu mulți ani de experiență care oferă o gamă largă de echipamente moderne de ventilație, oferind soluții pentru toate nevoile dumneavoastră de ventilație. Produsele noastre se disting prin calitate înaltă, specificații echilibrate și conformitate cu standardele europene și internaționale în ceea ce privește eficiența energetică, fiabilitatea și siguranța, ceea ce este confirmat de certificatele relevante și proiectele realizate în întreaga lume. Scopul nostru este de a crea produse prin dezvoltare și îmbunătățire continuă, care vor îndeplini întotdeauna cele mai înalte cerințe ale clienților.

De la înființarea sa, în urmă cu mai bine de 20 de ani, compania a parcurs un drum lung în construirea și dezvoltarea, de la o mică întreprindere de producție la un furnizor global de top de echipamente de ventilație. Astăzi, pozițiile de lider ale Vents sunt susținute de volume semnificative de producție, o geografie largă a vânzărilor, o pondere mare a exporturilor, precum și recunoașterea partenerilor noștri din întreaga lume și calitatea de membru de onoare a companiei în asociații internaționale autorizate de experți în domeniul climei.

Până în prezent, compania este o întreprindere puternică de cercetare și producție, care are cele mai mari unități de producție din Europa și produce independent o gamă completă de echipamente pentru sisteme de ventilație de orice grad de complexitate. Vents este un membru al Grupului Blauberg, care are o prezență puternică la nivel mondial (sediul central este situat în Munchen, Germania) și este cea mai dinamică companie în curs de dezvoltare în domeniul ventilației în prezent. Acest lucru permite Vents să absoarbă cele mai bune practici și experiență europeană în dezvoltarea sistemelor de ventilație de ultimă generație și să-și extindă piețele de produse. Echipamentul de ventilație Vents este disponibil în prezent în peste 110 de țări din întreaga lume.

Unitățile de producție ale companiei sunt situate pe o suprafață de peste 90.000 de metri pătrați.

Compania desfasoara un ciclu complet inchis de productie si este dotata cu cele mai moderne utilaje. Întreprinderea angajează aproape 3.000 de specialiști calificați care asigură crearea de produse de ventilație de la o idee și un concept de design până la un produs de înaltă tehnologie cu drepturi depline. Toate unitățile structurale ale întreprinderii funcționează ca un ceas datorită aplicării conceptului de management al metodei de producție Lean.

În fiecare an, compania produce aproape 5 milioane de ventilatoare de uz casnic, aproape 350.000 de unități de echipamente de ventilație industrială, peste 22.000 de dispozitive de ventilație, dispozitive de ventilație de alimentare și evacuare. Gama totală de produse Vents include peste 30.000 de articole pentru diferite segmente de piață, grupuri de consumatori și regiuni geografice.

13

produse

Produse

Pagina 1 din 1
«1»
Soluţia de comerţ electronic Seliton