Bine ați venit!
RON
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • RSD
  • TRY
Categorii

0

Categorii

Prima pagină Producători

Producători

«1»

DUTCHPRO

DutchPro - Cel mai important producător olandez de nutrienți și substanțe pentru plante, care oferă produse inovatoare pentru a optimiza creșterea și înflorirea. Alege calitate verificată de ani de experiență.

http://dutchpro.nl/

43
produse

FERRO

Ferro oferă soluții inovatoare pentru nutriția plantelor, inclusiv îngrășăminte și aditivi de înaltă calitate pentru creștere și înflorire maximă, cultivate cu o abordare științifică și o conștiință ecologică.

http://www.ferro.nu/

74
produse

Bluelab

Bluelab este expertul dumneavoastră în măsurarea precisă a pH-ului și EC, oferind controlere și dozatoare profesionale pentru gestionarea precisă a regimurilor de nutrienți horticole.

https://www.getbluelab.com/home

30
produse

CELLMAX

Cellmax - Partenerul tău pentru o creștere superioară și o înflorire luxuriantă. Îngrășămintele și suplimentele noastre sunt dezvoltate cu cunoștințe științifice moderne pentru a oferi plantelor dumneavoastră tot ce au nevoie, de la semințe până la recoltare.

http://cellmax.nl/

40
produse

OSRAM

Osram oferă soluții de iluminat inovatoare și economice pentru nevoile profesionale și personale, combinând inovația tehnologică cu designul pentru a vă ilumina lumea.

https://www.osram.com/osram_com/products/lamps/high-intensity-discharge-lamps/high-pressure-sodium-vapor-lamps-for-open-and-enclosed-luminaires/plantastar-t/index.jsp

7
produse

T.A. - Terra Aquatica

Optimizați sănătatea și performanța plantelor dvs. cu TA - Terra Aquatica. Îngrășămintele și suplimentele noastre sunt formulate cu precizie pentru a sprijini creșterea puternică și înflorirea abundentă.

https://www.terraaquatica.com

110
produse

Biobizz

Biobizz transformă creșterea într-o adevărată artă cu seria sa de îngrășăminte și suplimente organice, garantând o creștere sănătoasă și o înflorire abundentă a plantelor tale.

http://www.biobizz.com/

68
produse

CANNA

Eliberează întregul potențial al plantelor tale cu „Canna” - alegerea ta pentru îngrășăminte și suplimente de înaltă calitate, special formulate pentru a îmbunătăți creșterea și a îmbogăți înflorirea.

http://www.canna.com/

80
produse

House & Garden

House & Garden oferă îngrășăminte de calitate premium și suplimente de plante concepute pentru a hrăni și stimula grădina dvs. cu o eficiență excepțională.

http://www.house-garden.us/products

0
produse

Philips

Philips transformă spațiile cu un iluminat inovator, oferind soluții eficiente din punct de vedere energetic și de lungă durată pentru cultivarea plantelor în interior.

http://www.lighting.philips.com/main/

4
produse

AutoPot

AutoPot face din grădinărit o sarcină ușoară cu sistemele sale inovatoare de irigare automate care asigură o hidratare optimă a plantelor fără un consum excesiv de apă.

http://www.autopot.nl/

57
produse

ATAMI

Atami oferă produse de îngrijire a plantelor de înaltă calitate care promovează creșterea sănătoasă și înflorirea abundentă, concentrându-se în același timp pe eficiența și durabilitatea grădinii tale.

http://atami.com/

11
produse

GRODAN

Grodan oferă soluții hidroponice inovatoare și substraturi din lână de stâncă care îmbunătățesc durabilitatea și eficiența plantelor în creștere într-un mediu controlat.

http://www.grodan.com/

4
produse

ONA

ONA oferă soluții profesionale de neutralizare a mirosurilor menite să ofere aer proaspăt și curat în orice spațiu. Fiabile și eficiente, produsele ONA sunt alegerea experților.

http://www.onaonline.com/index2.html

23
produse

PLAGRON

Plagron este baza oricărei plante sănătoase, cu substraturile, îngrășămintele și aditivii ei inovatoare și durabile, care garantează o creștere și o înflorire optimizate.

http://www.plagron.com/

40
produse

Secret Jardin

Secret Jardin este partenerul tău în grădinăritul de interior, oferind corturi de înaltă calitate și accesorii însoțitoare pentru a crea mediul ideal pentru plantele tale.

http://secretjardin.com/

67
produse

TRIMPRO

TRIMPRO oferă soluții de defoliere de vârf în industrie care fac pregătirea plantelor ușoară, oferind un tratament rapid, eficient și blând pentru rezultate optime.

http://www.trimpro.com/distributors

9
produse

CAN Fans

Can-Fan oferă soluții de ventilație extrem de eficiente care asigură un flux optim de aer și un control al climei în orice mediu horticol, menținând sănătatea plantelor.

http://canfan.nl/

14
produse

ROOT!T

ROOT!T ușurează creșterea plantelor cu produse inovatoare de stimulare a rădăcinilor care promit o dezvoltare mai rapidă și mai sănătoasă a rădăcinilor pentru toate tipurile de plante.

http://propagateplants.com/

15
produse

Milwaukee

Milwaukee reprezintă fiabilitate și inovație, oferind o gamă largă de instrumente de măsurare demne atât de grădinarii începători, cât și de experimentați.

http://www.milwaukeeinstruments.com/

23
produse

G-systems

G-Systems dezvoltă soluții de management al climei și horticole menite să optimizeze condițiile de creștere și să crească rezultatele grădinii tale.

http://www.g-systems.eu/products

21
produse

Growth Technology

Growth Technology oferă soluții inovatoare pentru fiecare aspect al creșterii plantelor, oferind îngrășăminte de înaltă calitate, suplimente și produse specializate pentru a crește sănătatea și productivitatea plantelor dumneavoastră.

http://www.growthtechnology.com/

4
produse

Mammoths

Mammoth este specializată în fabricarea de corturi de creștere și accesorii de grădinărit de înaltă calitate, concepute pentru a oferi condiții optime pentru dezvoltarea plantelor în orice mediu.

http://www.mammothtent.nl/

34
produse

Can-Filtre

Can-Filters oferă soluții de top de filtrare a aerului care asigură curățenia și prospețimea cu filtre de carbon inovatoare concepute pentru a elimina în mod eficient mirosurile și poluanții.

http://canfilters.nl/

41
produse

TechGrow

TechGrow dezvoltă soluții tehnologice inteligente pentru grădinari, oferind senzori și sisteme de monitorizare care garantează condiții perfecte pentru creșterea plantelor.

https://www.techgrow.nl/nl/

34
produse

SILVANIA

Sylvania luminează lumea cu soluții de iluminat extrem de eficiente și inovatoare, oferind o gamă largă de lămpi LED, tuburi fluorescente și produse de iluminat specializate pentru diverse aplicații.

https://www.sylvania.com/en-us/Pages/default.aspx

8
produse

LUMii

LUMii oferă soluții inovatoare de iluminat horticol care ajută plantele să prospere cu lămpi, reflectoare și accesorii eficiente și economice pentru o creștere optimă.

http://www.grow-lumii.com/

32
produse

Adjust A Wings

Adjust A Wing dezvoltă reflectoare revoluționare care maximizează iluminarea și eficiența energetică în horticultură, permițând grădinarilor să ajusteze lumina la nevoile specifice ale plantelor lor.

http://www.adjustawings.com/

6
produse

Gronest

Gronest revoluționează grădinăritul cu ghivecele sale textile durabile care îmbunătățesc aerarea și creșterea rădăcinilor, promovând creșterea sănătoasă și luxuriantă a tuturor tipurilor de plante.

http://gronest.com/

29
produse

LUMATEK

Lumatek oferă soluții avansate de iluminat pentru grădinari, cu lămpi de înaltă eficiență și balasturi care maximizează creșterea și înflorirea plantelor.

https://lumatek-lighting.com/

32
produse

EASYGROW

EasyGrow face grădinăritul accesibil și convenabil, oferind o gamă largă de sisteme hidroponice inovatoare, iluminat care economisește energie și soluții de creștere controlată.

http://www.easy-grow.co.uk/

24
produse

GAVITA

Gavita oferă iluminat premium în domeniul horticulturii comerciale, oferind sisteme de iluminat LED foarte eficiente și balasturi care îmbunătățesc creșterea și randamentul plantelor.

http://www.gavita-holland.com/

9
produse

Jiffy

Jiffy ușurează etapa inițială a cultivării plantelor cu soluțiile sale inovatoare, cum ar fi tabletele de turbă și kiturile de pornire, care oferă o bază sănătoasă pentru fiecare răsad tânăr.

http://www.jiffypot.com/

8
produse

SUPERthrive

Superthrive oferă grădinarilor un supliment unic de vitamine și hormoni care stimulează creșterea și ajută plantele să depășească stresul pentru a-și atinge potențialul maxim.

http://www.superthrive.com/

3
produse

POWERPLANT

Powerplant este lider în soluții inovatoare de iluminat și creștere a plantelor, oferind lămpi și accesorii extrem de eficiente care asigură o iluminare optimă pentru toate culturile.

4
produse

PLANTA!T

PLANT!T facilitează grădinarilor să atingă noi culmi în creșterea plantelor cu gama lor de produse hidroponice și substraturi de calitate potrivite pentru toate tipurile de proiecte de plante.

http://www.plantit-growit.com/

37
produse

ESSENTIALS

ESSENTIALS furnizează grădinarilor tot ce au nevoie pentru a cultiva plante cu succes, oferind îngrășăminte de înaltă calitate, substraturi și instrumente care asigură o creștere sănătoasă și recolte abundente.

http://www.hydrogarden.com/brands/essentials/

3
produse

RAM

RAM oferă soluții de ventilație extrem de eficiente pentru grădinari, oferind o gamă largă de ventilatoare, filtre de aer și umidificatoare care ajută la menținerea condițiilor optime de creștere a plantelor.

http://www.rapidairmovement.co.uk/

20
produse

Cutilene

Cultilene oferă soluții de creștere de înaltă calitate cu cuburile și substraturile de răsaduri durabile și eficiente care susțin creșterea rădăcinilor sănătoase și facilitează gestionarea apei și a nutrienților.

http://www.cultilene.com/

6
produse

GROWMAX WATER

Growmax Water vă îmbunătățește sănătatea plantelor și randamentul prin sisteme profesionale de filtrare a apei care elimină clorul, metalele grele și alți contaminanți, oferind apă curată pentru toate nevoile de grădinărit.

http://growmaxwater.com/

24
produse

active eye

Active Eye îi ajută pe grădinari să-și mențină plantele sănătoase cu instrumentele sale de observare de înaltă calitate, permițând studiul detaliat și identificarea dăunătorilor și bolilor.

https://www.hydrofarm.com/our-brands/active-eye

3
produse

NUOVA PASQUINI & BINI

NUOVA PASQUINI & BINI este un producător de frunte de ghivece și recipiente horticole care combină funcționalitatea și estetica pentru a oferi condițiile ideale pentru creșterea oricărei plante.

http://www.pasquiniebini.com/

36
produse

ETI Balast

ETI Ballast oferă balasturi electrice fiabile și eficiente pentru iluminatul horticol, asigurând o putere stabilă și performanțe optime ale sistemelor de iluminat ale plantei dumneavoastră.

0
produse

Bayer Garden

Bayer Garden oferă grădinarilor de acasă produse de înaltă calitate pentru protecția plantelor și nutriție, dezvoltate de experți în horticultură de top pentru grădini sănătoase și înfloritoare.

https://cropscience.bayer.co.uk/

2
produse

Advanced Nutrients

Advanced Nutrients este un pionier în crearea de îngrășăminte și suplimente inovatoare care vizează optimizarea creșterii, înfloririi și sănătății generale a plantelor dumneavoastră, oferind regimuri nutriționale echilibrate pentru toate condițiile de creștere.

http://www.advancednutrients.com/

0
produse

MasterTrimmers

MasterTrimmers oferă mașini de tundere de înaltă performanță, care fac mai ușoară și mai rapidă pregătirea plantelor pentru piață, asigurând precizie și reducând munca manuală de tundere.

http://mastertrimmers.es/en/modelos/

9
produse

BOYU

BOYU este un inovator de top în industria acvariilor, oferind o gamă largă de pompe, filtre și echipamente de acvariu de înaltă calitate pentru pasionați și profesioniști, îmbunătățind mediul de viață al organismelor acvatice.

http://www.boyuaquarium.com/en_index.asp

33
produse

Phytolite

Phytolite oferă soluții inovatoare de iluminat pentru grădinari, cu luminile cu diode emițătoare de lumină (LED) care economisesc energie și alte produse care promovează o creștere sănătoasă și maximizează recoltele.

http://www.phytolite.com

0
produse

BOVEDA

Boveda oferă soluții revoluționare de control al umidității care asigură depozitarea și prospețimea optime a țigărilor, instrumentelor muzicale, alimentelor și produselor medicale cu pachetele sale inovatoare de reglare a umidității.

https://bovedainc.com/

1
produse

Hortilight

Hortilight transformă iluminatul horticol cu o gamă largă de produse de iluminat special concepute pentru a stimula creșterea și înflorirea plantelor, optimizând în același timp eficiența energetică.

4
produse

Dutch Environment

Dutch Environment oferă soluții de vârf în industrie pentru crearea condițiilor ideale de creștere, inclusiv sisteme climatice și regimuri nutritive care susțin sănătatea și performanța plantelor.

https://www.decinternational.com/uk/index.html

9
produse

Cornwall Electronics

Cornwall Electronics este specializată în dispozitive electronice pentru casă și birou, oferind ventilatoare inovatoare, dezumidificatoare și purificatoare de aer care îmbunătățesc calitatea aerului și confortul general.

https://www.electrocornwall.com/

21
produse

Danish Tray

Danish Tray oferă tăvi pentru plante de design și funcționale, ideale pentru hidroponie și alte forme de creștere durabilă care ajută la maximizarea spațiului și a eficienței creșterii.

http://www.danishhydrotray.com/

4
produse

Cli-Mate

Creați mediul ideal pentru plantele dvs. cu „Cli-Mate”. Oferim sisteme intuitive de control al climei care asigură echilibrul precis de temperatură și umiditate necesar pentru cultivarea optimă a plantelor.

https://cli-mate.nl/

2
produse

Air-Pot

Air-Pot oferă un sistem revoluționar de containere de creștere care promovează creșterea sănătoasă a rădăcinilor și previne putrezirea rădăcinilor cu un design unic al structurii de tăiere cu aer.

https://air-pot.com/

5
produse

Neptune Hydroponics

Neptune Hydroponics deschide calea pentru gradinaritul modern cu sisteme hidroponice si accesorii inovatoare care faciliteaza cresterea plantelor cu eficienta sporita si randamente mai mari.

http://www.neptunehydroponics.com/

15
produse

Vents

Vents este o companie cu mulți ani de experiență care oferă o gamă largă de echipamente moderne de ventilație, oferind soluții pentru toate nevoile dumneavoastră de ventilație. Produsele noastre se disting prin calitate înaltă, specificații echilibrate și conformitate cu standardele europene și internaționale în ceea ce privește eficiența energetică, fiabilitatea și siguranța, ceea ce este confirmat de certificatele relevante și proiectele realizate în întreaga lume. Scopul nostru este de a crea produse prin dezvoltare și îmbunătățire continuă, care vor îndeplini întotdeauna cele mai înalte cerințe ale clienților.

De la înființarea sa, în urmă cu mai bine de 20 de ani, compania a parcurs un drum lung în construirea și dezvoltarea, de la o mică întreprindere de producție la un furnizor global de top de echipamente de ventilație. Astăzi, pozițiile de lider ale Vents sunt susținute de volume semnificative de producție, o geografie largă a vânzărilor, o pondere mare a exporturilor, precum și recunoașterea partenerilor noștri din întreaga lume și calitatea de membru de onoare a companiei în asociații internaționale autorizate de experți în domeniul climei.

Până în prezent, compania este o întreprindere puternică de cercetare și producție, care are cele mai mari unități de producție din Europa și produce independent o gamă completă de echipamente pentru sisteme de ventilație de orice grad de complexitate. Vents este un membru al Grupului Blauberg, care are o prezență puternică la nivel mondial (sediul central este situat în Munchen, Germania) și este cea mai dinamică companie în curs de dezvoltare în domeniul ventilației în prezent. Acest lucru permite Vents să absoarbă cele mai bune practici și experiență europeană în dezvoltarea sistemelor de ventilație de ultimă generație și să-și extindă piețele de produse. Echipamentul de ventilație Vents este disponibil în prezent în peste 110 de țări din întreaga lume.

Unitățile de producție ale companiei sunt situate pe o suprafață de peste 90.000 de metri pătrați.

Compania desfasoara un ciclu complet inchis de productie si este dotata cu cele mai moderne utilaje. Întreprinderea angajează aproape 3.000 de specialiști calificați care asigură crearea de produse de ventilație de la o idee și un concept de design până la un produs de înaltă tehnologie cu drepturi depline. Toate unitățile structurale ale întreprinderii funcționează ca un ceas datorită aplicării conceptului de management al metodei de producție Lean.

În fiecare an, compania produce aproape 5 milioane de ventilatoare de uz casnic, aproape 350.000 de unități de echipamente de ventilație industrială, peste 22.000 de dispozitive de ventilație, dispozitive de ventilație de alimentare și evacuare. Gama totală de produse Vents include peste 30.000 de articole pentru diferite segmente de piață, grupuri de consumatori și regiuni geografice.

https://ventilation-system.com/

13
produse

Ralight Holland

Ralight Holland este specializată în fabricarea de ventilatoare de înaltă calitate, oferind soluții de ventilație fiabile și eficiente pentru a asigura un flux optim de aer în spațiile de acasă, de birou și de grădinărit.

https://ralight-holland.com/en/products/wall-fans/

2
produse

Air Connections

Fondată în 1994, Air Connections este o întreprindere relativ tânără. Dar nu vă lăsați păcăliți de aparențe. Pentru că pe lângă faptul că sunt extrem de inovatori, oamenii noștri au și mulți ani de experiență în domeniul conductelor de aer flexibile pentru încălzire, ventilație și aer condiționat. Și acum, ca parte a companiei Dutch Environment Corporation BV, cu sediul în Enschede, unul dintre cei mai mari producători de conducte de aer flexibile din lume, avem cu siguranță toate conexiunile necesare atât la nivel local, cât și internațional. Prin urmare, garantăm clienților noștri cele mai bune sfaturi posibile, susținute de o gamă completă de produse pe care le furnizăm din propriile noastre unități de producție/depozit din Enschede și Oldenzaal, Țările de Jos.


De ce să alegeți Air Connections
Datorită combinației de dealeri locali și unei rețele internaționale, costurile sunt menținute la un nivel scăzut - în beneficiul clienților noștri. În plus, organizarea noastră clară și liniile scurte de comunicare ne permit să rămânem în fața concurenței cu excelență în livrarea la timp. În cele din urmă, oferim clienților noștri - de la arhitecți la instalatori - cel mai bun acces posibil la piața de conducte flexibile.


Avem doar toate conexiunile potrivite.

 

http://www.airconnections.com/

54
produse

Guanokalong

Guanokalong® și GK-Organics® sunt mărci comerciale ale Femeg; Femeg este o inițiativă mândră a fondatorului olandez Egbert van Megelen.

Femeg colectează cele mai bune resurse din diferite părți ale lumii, iar din Țările de Jos oferă produse 100% organice pentru a satisface nevoile oamenilor care doresc să fie siguri de puritatea îngrășămintelor și a proviziilor de plante, oamenilor din toată Europa, care realizează cât de importantă este fertilizarea pentru calitatea și gustul plantelor și pentru nutriția pe bază de plante.

Din 2012, Femeg este o companie certificată de către Uniunea de Control pentru Materii Prime Biologice.

https://guanokalong.nl/?lang=en

27
produse

Ugro Coco

UGro este o gamă de substraturi de nucă de cocos de înaltă calitate, fără turbă, biodegradabile și ecologice. Sunt concepute pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în înrădăcinare, creștere și înflorire, având grijă în același timp de mediul înconjurător. Utilizarea UGro vă va ajuta să vă reduceți amprenta de carbon și să conservați turbării, care găzduiesc multe organisme rare și habitat vital pentru păsări, libelule și plante.

http://ugrococo.com/

5
produse

HESI

HESI Plantenvoeding BV produce și comercializează îngrășăminte pentru plante, ajutoare pentru plante și aditivi pentru sol. Compania este situată în partea de sud a Olandei, în Kerkrade, care este situată în zona de graniță a Aachen.

https://www.hesi.nl/en

1
produse

Easy Plug

atunci Eazy Plug este alegerea potrivită pentru tine!
Eazy Plug provine din centrul olandez al tehnologiei de cultivare și este un mediu inovator de reproducere și cultivare, cu adevărat unic. Vine cu niveluri presetate de EC și pH și se autoreglează la raportul corect aer-apă. Datorită componentelor sale organice foarte lipite, nu sunt necesare ghivece sau mâneci, oferind astfel structuri uriașe de rădăcină păroasă datorită efectului de tăiere cu aer. Datorită absorbției sale superioare de apă și distribuției uniforme a umidității, poate fi furnizată uscată, oferind un mediu de cultură ușor și curat, cu o durată de valabilitate nelimitată.

Sistemul Eazy Plug oferă un ciclu complet, soluție de creștere durabilă, care conține dopuri, blocuri și piramide. Faceți clic aici pentru mai multe informații despre Sistemul cu ciclu complet.

https://www.eazyplug.nl/

3
produse

Grotek

Grotek oferă îngrășăminte organice și minerale și suplimente de plante care îmbunătățesc creșterea și înflorirea, creând plante puternice și sănătoase folosind practicile și tehnologiile agricole moderne.

https://grotek.com/

23
produse

Dutch Trimming Company

DTC - Dutch Trimming Company oferă soluții inovatoare în domeniul prelucrării plantelor, oferind trimmere și echipamente de înaltă calitate care optimizează procesul de pregătire și cresc eficiența și productivitatea.

Trimmerul livrează în medie 20 kg pe oră și, prin urmare, vă scapă mult de muncă la un preț foarte rezonabil.

https://www.dutchtrimming.com/en

7
produse

Sicce

Sicce oferă soluții inovatoare pentru filtrarea și circulația apei, specializată în fabricarea de pompe și sisteme fiabile, ideale pentru aplicații de acvariu, hidroponie și horticole.

https://www.sicce.com/

6
produse

GREEN HOUSE FEEDING

Simplitatea este secretul nostru pentru succes!


Majoritatea mărcilor de îngrășăminte de pe piață solicită clienților să cumpere o serie de produse, ceea ce face lucrurile scumpe și complicate.
Am mers în direcția opusă, creând un produs sub formă de pulbere care oferă rezultate fără precedent cu costuri minime și o abordare ușor de utilizat.
Mai usor de transportat, mai usor de depozitat, mai usor de folosit si cu o perioada de valabilitate mai lunga decat ingrasamintele lichide.

https://shop.greenhousefeeding.com/

14
produse

GHE - General Hydroponics Europe

GHE - General Hydroponics Europe oferă soluții inovatoare hidroponice și aeroponice care optimizează creșterea și înflorirea plantelor. Cu ajutorul lor, grădinarii obțin rezultate excepționale în cultivarea durabilă și eficientă.

24
produse

TWE

TWE - Trans World Europe este o companie lider în comerțul internațional, specializată în distribuția unei varietăți de produse și accesorii horticole, oferind soluții de înaltă calitate pentru grădinari și fermieri la nivel global.

6
produse

OptiClimate

OptiClimate oferă soluții de înaltă tehnologie de control al climei care sunt ideale pentru mediile de cultivare a plantelor de interior.

Sistemele lor asigură condiții optime de creștere prin reglarea temperaturii, umidității și a fluxului de aer.

https://opticlimate.com/

8
produse

DIMLUX

Dimlux oferă soluții inovatoare de iluminat pentru horticultură, care includ sisteme de lumină reglabile cu capacitatea de a regla cu precizie spectrul de lumină, oferind condiții optime pentru creșterea și înflorirea plantelor în orice mediu.

https://dimlux.nl/

8
produse

HOMEbox®

HOMEbox este un brand lider în sectorul corturilor de interior, oferind soluții de design și funcționale care oferă condiții optime pentru creșterea plantelor de interior.

https://www.homebox.net/

11
produse

ViparSpectra

ViparSpectra oferă lumini inovatoare cu LED pentru plante de interior, care sunt special concepute pentru a optimiza creșterea și înflorirea plantelor. Luminile lor oferă un spectru echilibrat de lumină potrivit pentru toate etapele de dezvoltare a plantelor.

https://viparspectra.eu/

4
produse

ON BALANCE

ON BALANCE este specializată în crearea cântarelor digitale de precizie, ideale pentru grădinari, bijutieri și laboratoare, oferind măsurarea fiabilă și precisă a cantităților mici de substanțe cu precizie ridicată și ușurință în utilizare.

https://www.obscales.com/

4
produse

Integra Boost

Integra Boost este specializată în soluții de control al umidității, oferind produse inovatoare care susțin condiții optime de depozitare pentru alimente, produse din tutun și alte produse sensibile pentru a le menține prospețimea și calitatea.

4
produse

Electrostart

Electrostart oferă balasturi de înaltă performanță care sunt ideale pentru o varietate de aplicații, cum ar fi horticultură și industrie, oferind fiabilitate și durabilitate la pornirea mașinilor și a aparatelor.

4
produse

Garden HIGHPRO

Garden HIGHPRO oferă soluții horticole de înaltă calitate, inclusiv corturi inovatoare de creștere, sisteme eficiente de ventilație și echipamente de iluminat care sunt ideale pentru accelerarea creșterii și înfloririi plantelor în condiții controlate.

https://www.gardenhighpro.com/

12
produse

the Jungle

Jungle oferă tot ce au nevoie grădinarii, de la îngrășăminte și substraturi până la unelte și accesorii. Gama lor de produse este ideală pentru a susține creșterea sănătoasă a plantelor și înflorirea în toate condițiile horticole.

https://www.growthejungle.com/en/home/

0
produse

Mars Hydro

Mars Hydro oferă lumini LED de înaltă calitate și sisteme hidroponice care sunt optimizate pentru creșterea și înflorirea maximă a plantelor. Produsele lor sunt ideale pentru orice tip de grădinărit, asigurând eficiență și durabilitate.

https://www.mars-hydro.com/

0
produse

A.R.T.S.

ARTS oferă soluții organice inovatoare de protecție și îngrijire a plantelor, inclusiv pesticide biologice și promotori de creștere, care sunt sigure pentru mediu și eficiente în menținerea plantelor sănătoase și puternice.

https://www.arts-info.eu/

5
produse

Boom Nutrients

Boom Nutrients oferă nutrienți și îngrășăminte de înaltă calitate pentru plante, care sunt special formulați pentru a îmbunătăți creșterea, înflorirea și sănătatea generală a plantelor, potrivite pentru o varietate de aplicații horticole.

https://boomnutrients.com/

11
produse

Trabe

TRABE oferă o gamă largă de îngrășăminte organice și produse horticole organice care sunt special concepute pentru cultivarea durabilă și eficientă a plantelor, îmbunătățind sănătatea și rezistența acestora.

https://www.trabe.net/

9
produse
Soluţia de comerţ electronic Seliton